When Disaster Strikes

Frivillige Hjælpere

Når katastrofen rammer

Det historiske respons fra de Frivillige Hjælpere var enestående katastrofehjælp, da jordskælv, oversvømmelser og orkaner forårsagede ødelæggelser for millioner over hele verden.

Under det ”katastrofe-besatte” 2017, forandrede orkanen Irma sig fra et afrikansk uvejr med voldsom regn til en af de mest brutale orkaner i historien.

Irma tog på en omhyggelige rejse: smadrede landsbyer på barriere øer langs Cubas nordkyst, knuste øer ud igennem Caribien og, i det øjeblik hun rejste nordpå, satte gang i en usædvanlig evakuering af millioner i Florida.

Clearwaters Scientology Frivillige Hjælpere, i deres karakteristiske gule trøjer, trodsede de første storme og tildækkede butiksvinduer for downtowns forhandlere og efter deres dedikerede arbejde – mens en storm bredere end selve staten strøg forbi – vendte de tilbage som beredskabsmandskab med vand, benzin, husly, førstehjælp og mad til tusinder af mennesker uden elektricitet. Derefter gik de i gang med oprydningen Irmas moderkage – nedfaldne træer og grene og tang, der var spredt hele vejen gennem fodsporet på stormen, fra Naples til statens grænse.

Så kom Maria og Mexicos jordskælv – der gjorde 2017 til de Frivillige Hjælperes travleste år nogensinde!