Menneske­rettigheder

Rettigheder for alle

Delegerede fra Unge for Menneskerettigheders internationale kontor fra 42 lande havde en kæmpe tilstedeværelse ved det internationale topmøde om menneskerettigheder i FN’s hovedkontor i 2017.

Det 14. årlige Internationale menneskerettigheds-topmøde, organiseret af Unge for Menneskerettigheders internationale kontor (YHRI), en gren af United for Menneskerettigheder, blev afholdt i FN’s hovedkvarter i New York i august 2017. Omkring 360 mennesker fra 64 lande, herunder diplomater, FN-ambassadører, menneskerettighedsaktivister, undervisere og repræsentanter for ikke-statslige organisationer, deltog i denne tre dages event, som blev efterfulgt af et åbent hus i Scientology kirkens medborgercenter i Harlem.

Repræsentanter fra Unge for Menneskerettigheder orienterede ambassadører og diplomater om den vigtige rolle Kirken spiller i at støtte YHRI-kampagnen. Ambassadører fra Cambodja og Panama inviterede YHRI til møder på et top-niveau med deres embedsmænd fra undervisningsministeriet og udenrigsministeriet og andre myndigheder for at diskutere muligheden for at indføre programmer om menneskerettigheder i begge lande. Desuden opdagede diplomater fra Italien, Irland, Brasilien og Liechtenstein måder, hvorpå de kunne holde lignende møder mellem deres regeringer og YHRI.