Går på den stoffrie side
MARCH VIDEREKaohsiung deltagere begynder deres ”Stoffri på grund af mig”-march og viste stolt deres bannere, der erklærede deres engagement for et stoffrit Taiwan. Og til at marchere sammen med dem var der medlemmer fra Scientology Kirken Kaohsiung og frivillige fra Kirkens sponserede program Stoffri Verden.

TAIWAN

Går på den stoffrie side

For hver person, der er afhængige af stoffer, findes der en knust familie. Det var budskabet fra den taiwanske skare, der gik gennem gaderne i Kaohsiung i marts 2017. Marchen blev sponseret af byens politistation, den Internationale Lions Club og Scientology Kirken i Kaohsiung, med deltagelse fra Stiftelsen for en Stoffri Verden.

Går på den stoffrie side
GÅR STOLT FREM Skolebørn fra Kaohsiung deltager i en ”Stoffri på grund af mig”-march mod stoffer.

Byens politi gjorde et stort stykke arbejde med at underholde tilskuerne. De bød på et show fra Politiets ridnings-hold, efterfulgt af en parade fra Politiets stærke motorcykel-enhed. Men der var også byens politis ”Bo-Da”-specialstyrke, som viste deres kampsports kampfærdigheder med en forestilling, der både var i en gymnastik- og ballet-stil. Den endelige politi-sponserede publikumsmagnet var en præsentation fra Bo-Shan-narkoefterforskende hunde.

Går stolt frem
TÆNK ENS Scientology Kirken i Kaohsiung hjalp med at organisere et oplysningsstævne om stoffer, og det lokale politi havde sluttet sig til for at sprede det stoffrie budskab.
Tænk ens

De lokale unge børn deltog også i aktiviteten. Chien-Shan folkeskole Samba tromme-hold underholdte tilskuere med deres medrivende rytmer. De blev efterfulgt af Feng-Shian folkeskole Taiko tromme-hold.

Eventen blev kaldt ”Stoffri på grund af mig”-marchen mod stoffer og understregede dets budskab om, at stoffer ikke kun skader den mentale og fysiske sundhed hos brugerne, men også skaber ulykke for venner og familie af brugerne. Speciel opmærksomhed blev givet til den foruroligende udvikling blandt de meget unge med at tage stoffer. Dette forstærkes af den kendsgerning, at stoffer nu kommer pakket som slik og kager, som er begyndt at fange selv børnene i Taiwan.

Byens ledende anklager, Chang-Chin Chou, talte til deltagere og tilskuere om, hvordan de unge kan modstå presset fra deres kammerater og nægte stoffer. Bagefter oversvømmede tilskuerne og folkene fra paraden de talrige madboder og attraktioner, der delte ud i denne sundhedskampagne mod stoffer.