United in Peace
UNITED IN PEACEHver alder, størrelse, form, farve og køn går i gang med at sprede budskabet om moral og anstændighed, der findes i L. Ron Hubbards enkle og effektive hæfte, der har vist, at det at undervise i moralkodekser reducerer kriminalitet.

LOS ANGELES

Mobiliserer L.A.

Over de sidste par år er ”Peace Rides”, som de nu er kendt, vokset fra dusinvis til hundredvis af deltagere ad gangen, de krydser bandeterritorier og rejser 260 km² til samfund fra Compton til Lancaster. På hver tur fører grupper som Black Stallion, East Side Riders Bike Club og National Lowriders Vejen til lykke og dens konstruktive budskab ud til parker, gyder og indkøbscentre – hvor end folk er.

Det at se medlemmerne af rivaliserende bander, overvejende Bloods og Crips, som har kæmpet for territorier på disse gader i årtier og var de mest betydningsfulde deltagere, forårsagede at en L.A.-tv-vært reciterede: ”Helvede er frosset til.” Folk der har arbejdet på at sætte en stopper for bander, familierne til dem i krydsilden af bandevold, samfundsaktivister og medlemmer af lokalsamfundet har alle vist en stigende interesse for Peace Rides, som har nydt støtte fra højprofilerede by- og underholdningsledere, fra will.i.am fra Black Eyed Peas og den populære radiovært Big Boy, til LA’s politichef Charlie Beck og borgmesteren Eric Garcetti.

Tony Muhammad fra Nation of Islam, sagde dette om den første tur: ”... det var som at splitte et atom. Det satte gang i noget i alle. Det satte gang i håbet om, at vi igen er ved et afgørende vendepunkt i vores historie, og vi kan gøre en forskel i vores eget lokalsamfund.” Kaptajn Lee Sands, leder for den sydlige færdselsafdeling, slog sig sammen med Peace Riders for at bede en bøn. 

Før turen i august, blev mere end 10.000 eksemplarer af Vejen til lykke udsendt til husstande i Watts sammen med et brev og en flyer, der proklamerede: ”Peace Rides kommer til dit nabolag.”

Målbare resultater inspirerer til fortsat samfundsaktivisme med Vejen til lykke. I dette eksempel blev disse ture fulgt af et øjeblikkeligt fald på 51 % i kriminalitet over de tre på hinanden følgende uger.