Ekspansion

En æra med ekspansion

Scientology Kirkens internationale ekspansion, der begyndte for bare ti år siden med etableringen af religionens første ”Ideelle” kirke i Johannesburg, Sydafrika, fortsatte i sit enestående tempo igennem 2017.

I januar satte menigheden i Auckland, New Zealand, gang i dette år med ekspansion, med genfødslen af Scientology Kirken i New Zealand – den næstældste på planeten. I løbet af året, blev der i gennemsnittet åbnet en ny kirke hver 45. dag. Med åbningen i slutningen af december af den nye Scientology Kirke i Johannesburg North, er antallet af Ideelle kirker nu vokset til 63 i alt.

Da årets liste over åbninger fyldte scientologers kalendere på begge halvkugler, blev nye kirker også åbnet i San Fernando Valley i Californien; Miami i Florida; København i Danmark; Dublin i Irland; Birmingham i England og Amsterdam i Holland.

Men ekspansionen af menigheder rundt om i verden involverede meget mere end den omhyggelige konstruktion og arkitektoniske restaurering af disse elegante nye hjem for åndelig udvikling til Kirkens medlemmer.

Hver Scientology kirke tilbyder en bred vifte af ressourcer fra et Informationscenter for publikum, der giver en introduktion til Scientologys principper og praksisser og livet og arven fra grundlægger L. Ron Hubbard, til tjenester for menigheden om søndagen, i tillæg til Kurser i at forbedre tilværelsen og åndelig vejledning (auditering).

De nye kirke-åbninger repræsenterer også nye platforme for Kirkens verdensomspændende humanitære kampagner i kampen mod de sociale dårligdomme, der har sådan en negative indvirkning på befolkningen i byområder såsom: stofmisbrug, overtrædelser af menneskerettigheder, analfabetisme, overgreb i den psykiske sundheds navn, social uretfærdighed og religiøs fanatisme.

I erkendelse af behovet for omfattende social forandring og forbedring, tjener hver af disse nye Scientology kirker som et center for frivillige og medlemmer, der studerer teknologierne, som blev udviklet af L. Ron Hubbard til at tage sig af disse problemer.

Dørene til alle Scientology kirker er åbne for interreligiøse og samfundsgrupper i deres respektive byer, og hver ny kirke fungerer som et hjemsted til at nå længere ud med disse sociale programmer og reklamere for fred og enhed blandt alle mennesker.

I 2017 har disse nye kirker afholdt og organiseret offentlige arrangementer og bevidsthedskampagner, der når ind i skoler for at uddanne lærere og studerende om risikoerne ved ulovlige stoffer, mulighederne, der skabes gennem mere effektiv undervisningsteknologi, og vigtigheden af at beskytte menneskerettigheder.

I løbet af året har åbningerne også tjent som en inspiration for missioner og Kirkens grupper rundt om i verden, der har oplevet, hvad åndelig frihed og en interesse for menneskeheden kan gøre for at fremme en mere fredelig og produktiv verden.

Tegnet på succes fra disse programmer kan tydeligt ses i historierne fra dem, der har gjort ekspansionen af religionen til et vigtigt element i at skabe harmoni, tillid og velbefindende hos verdens forskellige befolkningsgrupper. Disse programmer, fra den sikre havn i form af menighederne, der støtter dem, har fremkaldt respekt, samarbejde og oplysning selv inden for lande, der har undertrykt religionsfrihed og ytringsfrihed.

Gennem disse netværker og gennem deres samlede indflydelse og frivillige indsats, fortsatte kirkerne og programmerne i 2017 med at gøre Scientologys fodspor et tegn på håb for millioner af mennesker verden over.