Voices for Humanity

Scientology Network

Voices for Humanity

Personer rundt omkring i verden fremmer sagen for humanitært arbejde, tager bladet fra munden og tager initiativer for at skabe en bedre verden.

Nogle gange er alt, hvad det tager for at gøre en forskel i verden, bare en person, der er villig til at træde frem og sige deres mening.

Scientologer har altid troet, at den største ret Mennesket har, er retten til at hjælpe andre. Men de er ikke alene om den anskuelse. Kirkens omfattende sociale og humanitære kampagner – for stoffer, læsefærdighed, moral, beskyttelse af menneskerettigheder, osv. – har besøgt alle verdenshjørner, men materialerne, der støtter op om disse kampagner er ikke begrænset til scientologer. I virkeligheden er der mange frivillige fra mange trosretninger – eller ganske enkelt interesserede enkeltpersoner, der har erkendt behovet for at blive involveret – der har brugt L. Ron Hubbards hæfter og andre ressourcer til at hjælpe.

I programmet Voices for Humanity, en Scientology Network-serie med afsnit på en halv time, vil seere rejse verden rundt og møde folk, der er villige til at tage kampen op og bekæmpe uretfærdighed, undervise børn om farerne ved stoffer, yde støtte under katastrofer, eller på anden måde hjælpe deres medmennesker.

Hver episode giver en profil af individer og det nyttige arbejde, de har udført. De omfatter: en kvinde fra Californien i hendes personlige kamp for at undervise i de Forenede Nationers Verdenserklæring om Menneskerettigheder til børn over hele verden, en tidligere stofmisbruger, der forvandlede sit liv med uddannelse, og som nu underviser sit sydafrikanske samfund om ruinerne og skaderne fra stoffer, og et bror-og-søster-hold fra Colombia, der havde set nok kamp og vold mellem deres regering og oprørere, at de udarbejdede en strategi til at forsvare menneskerettighederne, som begge sider kunne enes om.

Andre historier introducerer en motorcykel-kørende præst fra South Central i Los Angeles, som samlede kæmpende bander sammen og opfordrede dem til at stoppe kriminalitet og vold med ”Peace Rides” – nu en landsdækkende kampagne. Ligeledes er der en kvinde fra New York, der blev træt af at se sine ligemænd bukke under for stofmisbrug, og er nu leder for et program, der underviser skolebørn i den indre by om Sandheden om stoffer. Andre episoder viser en kvinde fra Florida, der har kæmpet mod de mægtige psykiatriske- og medicinalindustrier og den nigerianske menneskerettighedsaktivist, som rejste over hele landet for at undervise alle fra skolebørn til politikaptajner om deres garanterede menneskerettigheder.

Programmet følger også arbejdet fra Kirkens Frivillige Hjælpere, som ikke alle er scientologer, men som alle deler et humanistisk engagement, der er stærkt nok til at give slip på deres personlige liv for at reagere på naturkatastrofer, når som helst og hvor som helst, der er brug for det.

Uanset tro, er det at hjælpe andre den største rettighed. Nogle gange tager det bare en stemme for at mindes verden om det. Hør dem på Voices for Humanity.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: HÅB PÅ VERDENS TAG

Ødelæggende jordskælv i Nepal
Scientologys Frivillige Hjælpere giver deres bidrag i Nepal
Binod Sharma organiserede utrolig katastrofehjælp

Som følge på et ødelæggende jordskælv i Nepal, organiserede Scientology Frivillig Hjælper Binod Sharma utrolig katastrofehjælp og førte et hold af elite redningsarbejdere og frivillige på en mission for at redde liv.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: MILE-HIGH BANDER

Pastor Leon Kelly
Pastor Leon Kelly
Pastor Leon Kelly

Pastor Leon Kelly tackler bandeproblemet i Denver i Colorado og forvandler liv og hans samfund ved at introducere børn og hærdede bande-medlemmer til Vejen til lykke, en moralkodes af L. Ron Hubbard, baseret på sund fornuft.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: COLOMBIANSK VEJ TIL FRED

Sandra og Felipe Poveda. I felten
I felten Filmhold dokumenterede Poveda-søskendes møder med Colombias militærstyrker ude i felten for at understrege beskyttelse af menneskerettigheder.

Et bror og søster-hold slår sig sammen for at hjælpe med at gøre en ende på vold mellem deres regering og oprørere i det krigshærgede Colombia. Felipe og Sandra Poveda finder på en strategi til at forsvare menneskerettighederne, der vinder støtter fra begge sider.

Sandra og Felipe Poveda
Sandra og Felipe Poveda

VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: KASTER LYS PÅ MENNESKERETTIGHEDERNE

Mary Shuttleworth
Mary Shuttleworth
Mary Shuttleworth

Dr. Mary Shuttleworth bevidnede, da hun voksede op som barn, de udbredte overtrædelser af menneskerettighederne under apartheid i Sydafrika, hvilket motiverede hende til at grundlægge Youth for Human Rights International. Projektet har taget hende rundt om i verden – en rejse på mere end 800.600 km – for at undervise unge mennesker i betydningen af at beskytte menneskerettigheder. Hendes årlige verdensturné når ud til steder, hvor rettigheder blot nok forstås, og anerkender internationale menneskerettighedsaktivister.


VOICES FOR HUMANITY

EPISODE: FRED PÅ GADEN

Peace Rides
Peace Rides
Peace Rides

Tony Muhammad løfter sin stemme og bruger sin tro på effektiviteten af tværreligiøst samarbejde, gennem Scientologys humanitære programmer, til at bringe fred til berygtede kæmpende bander i South Central Los Angeles. Han skabte motorcykel-stævner, kendt som Peace Rides, inspirerede byer udover hele landet, og er på en mission for at bygge en fredsbevægelse.