Scientology Network

Vores anskuelser og udøvelser

At opnå personligt potentiale gennem selv-forståelse er blandt prioriteterne for at føre lykkelige, succesfulde liv.

Principper i Scientology

I Principper i Scientology besvares spørgsmål om de mest basale principper i Scientology, der forklarer de fundamentale anskuelser og centrale sandheder i religionen.

Tankens grundbegreber

Scientology: Tankens grundbegreber præsenterer den grundlæggende teori og praksis i Scientology fra bogen med samme titel – og belyser opdagelser, der forbedrer ethvert aspekt af livet, sindet og ånden. Denne film kan bruges til at forbedre ens liv og fjerne barrierer ved at erkende, hvad der motiverer ens handlinger og andres handlinger.

Arbejdets problemer

Arbejdets problemer: Scientology anvendt på hverdagen er en film, der illustrerer de universelle principper i Scientology, som passer til ethvert aspekt af tilværelsen. Den viser, hvordan man løser problemer, som opstår i ens professionelle og personlige liv.

Redskaber til livet

Introduktionen til grundlæggende Scientology teknologi, der er indeholdt i Håndbog i Scientology, vises i 19 film. Den giver løsninger på udfordringer i en bred vifte af områder, herunder ægteskab, børneopdragelse og kommunikation.

L. Ron Hubbard Library Presents

De banebrydende skrifter fra L. Ron Hubbard er gengivet på film, herunder: Er det muligt at være lykkelig? (Fortalt af L. Ron Hubbard selv), Min filosofi, Den sande historie om Scientology, Personlig integritet, Hvad er storhed?, Loven om den Tredje Part, Anti-social/Social Personlighed, Hvad er Dianetics? og Dianetics for sorg.

Vejen til lykke

L. Ron Hubbards moralkodeks og vejledningen til at leve baseret på sund fornuft kan anvendes universelt af enhver, uanset tro eller kulturelle baggrund. Levendegjort på film, Vejen til lykke er den moralkodeks, som scientologer følger hver dag. Bogen er blevet oversat til 115 sprog og distribueret til mere end 120 millioner mennesker verden over.