Tallene

Tallene

Mange hænder, mange timer, gjorde Scientology Network klar til lanceringen

20 kamerahold, der er etableret på 6 kontinenter

20 kamerahold, der er etableret på 6 kontinenter

Scientology Media Productions kan, gennem dens fuldt udstyrede tv-produktionsfaciliteter og korrespondencehold på seks kontinenter, dække Kirkens ekspansion og dens humanitære initiativer over hele verden.

1.042.902 timer

Her er, hvad der skal til for at lancere en tv-kanal

SMP’s audiovisuelle infrastruktur

219.000 timer dedikeret til at installere den audiovisuelle infrastruktur

Scientology Media Productions audiovisuelle systemer blev designet fra bunden af for at skabe et højtydende system, med den mest sofistikerede medieteknologi i verden. I hjertet af ejendommen er der en central informationslagerenhed med plads til 3,2 millioner gigabytes. Hele studiet er fuldt forbundet og integreret, hvilket tilbyder hver afdeling universel adgang gennem 43 km fiberoptiske kabler.

SMP videoredigerings-station

18.250 timer brugt på at producere tv-indhold

Hold af instruktører, forfattere, redaktører, musikere og lydmixere, der arbejder fra 20 redigeringslokaler, 6 indspilningsrum og 7 mikserum, skaber nye shows og episoder ugentligt på Scientology Media Productions. Med korrespondencehold på seks kontinenter, der fotograferer og overfører hundredvis af timer af optagelser og billeder hver uge, bliver Scientology Networks programmering ved med at ekspandere.

1.500 minutter af originalt indhold

1.500 minutter af originalt indhold

Nye tv-netværk lancerer ofte med kun 60 minutter, eller mindre, af originalt indhold og afhænger af shows udefra eller film til at fylde deres skema. Scientology Network lancerede med seks originalserier og har flere shows i produktion og under udvikling.

100 % ”in-house” musikskrivning til alle shows

100 % ”in-house” musikskrivning til alle shows

Med tre rum til musikskrivning og en stab af verdensklasse-musikere, er netværkets shows alle skrevet, redigeret og optaget in-house.

Over 2.000 VFX-billeder skabt til originalt tv-indhold

VFX-billeder skabt til originalt tv-indhold

Scientology Media Productions’ professionelle i afdelingen for visuelle effekter (VFX) har skabt flere computergenererede billeder for Scientology Network tv-shows, end der bliver produceret for de spillefilm, der er mest fyldt med VFX-billeder.

16 sprog

16 sprog

TV-shows og film, der bliver vist på Scientology Network, er oversat til 16 sprog af et hold af interne oversættere, der bruger et af det mest sofistikerede oversættelsessoftware i verden.

2,4 millioner oversatte ord

Som forberedelse til lanceringen af netværket, blev alle tv-shows omhyggeligt oversat for at bringe disse budskaber om håb til mennesker over hele verden.

Scientology Media Productions eksteriør

12.660 kvadratmeter af bygninger

Scientology Media Productions er det globale mediecenter for Scientology Kirken. Det blev indviet i maj 2016 og er hjem til Scientology Network, verdenscentrummet for leveringen af nyheder og information om Scientology, og er en vigtig ressource for Kirkens stadig voksende humanitære initiativer.

Scientology Media Productions Central Ingest

720 timers videooptagelser hver dag

Central Ingest modtager indkommende videoklip fra det globale netværk af Scientology Media Productions’ korrespondencehold på seks kontinenter og dusinvis af andre filmfotografer.

20 lokaler til redigering

Centrets redigeringslokaler gør det muligt for kreative hold at producere adskillige shows og dokumentarfilm, og hvert lokale er fuldt udstyret med topmoderne udstyr til problemfri integration af programmering.

6 indspilningsrum

De fuldt udstyrede lokaler giver perfekt lyd og bruges dels til in-house oversatte stemmeoptagelser på 16 sprog.

7 surround sound-mikserum

Mediecenteret er udstyret med specialfremstillede audio-systemer for at sikre den højeste kvalitet og omfatter syv faciliteter til at skabe musiksoundtracks og lyden til post-produktion.

21 VFX-stationer

Med 150 terabytes af processorkapacitet og over 115 eksklusive servere, producerer Scientology Media Productions interne VFX-hold grafik til alle shows.

Scientology Media Productions lydstudie

3 topmoderne lydstudier

Over 1.500 km² af lydstudier til videoproduktion og nyhedsudsendelser bliver brugt til at producere netværkets programmering. Disse studier indeholder 720 lys på et komplet ”lysophængningssystem”.

Scientology Media Productions TV-kontrolrum

3 TV-kontrolrum

Tre kontrolrum bruges til live og optagede shows på en hvilken som helst af studiets tre scener.