Scientology Media Productions. TV-sendemast

Scientology Network

Shows, der betyder noget

Oprindeligt indhold på Scientology Network tager seere ind i verdens hurtigst voksende religion og dens humanitære mål.

Satellitter og tv-signaler i kredsløb rundt om Jorden er teknologien af i dag og i deres spektre, er der noget nyt. Det er Scientology Network. Og det er forskelligt, fra næsten alt andet tv-kanaler har tilbudt seere før.

Historisk set begynder de fleste nye tv-netværker med enten en begrænset broadcasting-dag eller med kun én eller to originale shows. Men fra første dag – den 12. marts 2018 – sender Scientology Network døgnet rundt, hver dag hele året, med programmering, som omfatter en fuld liste af originalserier, film, der er eksklusive for netværket, public service-meddelelser (PSA’er), dokumentarfilm og mere. Alt i alt vil det nye netværk udsende næsten 8.800 timers tv i dets første år.

Med lanceringen af Scientology Network på DIRECTVs Kanal 320, bliver historien om Scientology og dens humanitære initiativer fortalt til USA og hele verden gennem anderledes slags fjernsyn, fjernsyn, der leder efter og bringer seere virkelige historier om virkelige mennesker, historier om håb, optimisme og medfølelse.

For første gang vil seere få et sandt kig indenfor i Scientology, dens historie, dens kirker og dens medlemmers liv, dens verdensomspændende humanitære missioner, og dens fokus på menneskerettigheder og en mere fredelig verden.

Denne ikke-kommercielle kanal vil fortælle historier, der illustrerer de mest grundlæggende overbevisning i Scientology – at den største menneskerettighed er retten til at hjælpe.