Inside Scientology

Scientology Network

Meet a Scientologist

Fra områder inden for moderne kunst til områderne videnskab, sport og underholdning, scientologer overalt lever interessante liv.

Han var en begyndende NFL-safety, som engang afskar den store quarterbacker, Peyton Manning. Hun bær en lyserød hjelm, mens hun kører en af de største granitstenbrud i verden.

De er Scientologer. Og begge deres liv blev forandret af L. Ron Hubbard, grundlægger af den hurtigst voksende religion i verden.

Seere, der ser Meet a Scientologist, vil bruge tid med scientologer fra rundt om i landet og rundt om i verden, idet de lever deres daglige liv. De vil møde en dygtig maler, et svensk par, som ejer et taglægningsfirma, og medlemmer fra det bedste jive- og swingband fra Storbritannien – alle scientologer.

Hver halvtimes episode giver en profil af individuelle scientologer fra hele verden, med fokus på deres profession og deres dag-til-dag-tilværelse, der viser, hvordan de anvender Scientology til at hjælpe dem med at udmærke sig i, hvad de gør, og blive den bedste, de kan blive. Selvom de kommer fra forskellige baggrunde og professioner og taler forskellige sprog, har de alle en ting til fælles – de er scientologer.

Den første sæson omfatter profiler af en colombiansk komiker, som har bygget et underholdningsimperium, en dyrlæge fra Indianapolis, en tysk kunstner, som bor i Schweiz, og en berider fra det sydlige Californien. Der er andre episoder, der introducerer seere til et par italienske motorcykelskabere, som købte et firma, der kæmpede for at overleve, og puttede deres lidenskab for fart ind i at skabe de legendariske Bimota racermotorcykler – nu rost verden over. Seere vil møde den kvindelige grundlægger af et elektroteknisk firma – en succesfuld entreprenør i en traditionel mandsdomineret branche – som har set sit firma vokse eksponentielt, og så vil de derefter rejse over til den anden side af verden for at møde en sydafrikansk kvinde, der overtog hendes families slumrende granit stenbrud, og radikalt forøgede produktionen. En tidligere NFL-spiller, der giver tilbage til børn, bliver også præsenteret, såvel som musikere, kunstnere og selskabsdansere – som alle tilfældigvis er scientologer.


MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: MANOOI LYSEKRONER

Fremviser lys som kunst, János Héders prisbelønnede Manooi designerfirma har skabt nogle af de mest eftertragtede og udsøgte lamper i verden, idet deres passion for lys skinner igennem i alle deres originale og opfindsomme lysekroner.

Manooi lysekroner
MANOOI Lysekroner designet af János Héder og Judit Zoltai blev vist på Den Internationale Milano møbelmesse.
János Héder

MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: DEERING BANJOS

Banjoen – instrumentet, der engang var indbegrebet af countrymusik, er reddet fra musikhistoriens affaldsspand af et ægtepar fra San Diego i Californien. Parret Deering diskuterer deres begyndelse fra en ydmyg workshop til at forsyne countrymusikkens elite.

Greg og Janet Deering
Janet Deering sliber en potte på en snurrende drejebænk
Chuck Deering lærer at lave calicos
Deering Banjos

MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: ASSAFF RAWNER

Oscar-vindende ingeniør, hvis robotter revolutionerede film og tv-produktion, viser sine fantastiske maskiner og diskuterer den opfindsomhed, der kræves for at imødekomme de mere og mere komplekse krav til motion-control-industrien.

Assaff Rawner. Motion-control udstyr

MEET A SCIENTOLOGIST

EPISODE: NICK FERGUSON

Nick Ferguson ude i felten
Amerikansk fodboldkamp
Nick Ferguson med familie

At være en professionel sportsudøver er ikke let som ingenting. Med hård konkurrence og konstante udfordringer, klarer mange den aldrig. Nick Ferguson vendte modgang til muligheder og gjorde hans drøm om at spille med i National Football League til virkelighed.