Scientology Network

Humanitære programmer

Fra undervisning i menneskerettigheder til at udbrede Sandheden om stoffer, Scientologys humanitære programmer sigter efter en bedre verden.

Sandheden om stoffer

Sandheden om stoffer: Rigtige mennesker, virkelige historier giver personlige beretninger, der viser farerne ved de mest misbrugte stoffer. Denne film er ledsaget af De sagde, De løj, en serie af dramatiske korte film, der afslører løgnene, unge hører om hyppigt brugte stoffer.

Stoffri Verden-PSA’er
Crystal meth-PSA’er
Crack-PSA’er
Hash-PSA’er

Historien om menneskerettigheder

Historien om menneskerettigheder er et inspirerende og informativt overblik over, hvad der stadig er et af verdens mest misforståede emner – menneskerettigheder. Denne dokumentarfilm sporer historien om menneskerettigheder fra oldtiden til i dag. 30 rettigheder levendegjort er en serie af videoer, der illustrerer artiklerne i Verdenserklæringen om menneskerettighederne og introducerer det internationalt anerkendte menneskerettighedsprogram, som Kirken støtter.

Menneskerettighed nr. 20: Retten til demokrati
Menneskerettighed nr. 1: Vi er alle født frie og lige
Menneskerettighed nr. 22: Social tryghed
Menneskerettighed nr. 7: Intet slaveri

Citizens Commission on Human Rights dokumentarfilm

En serie af dokumentarfilm, der afdækker psykiatriens chokerende historie og afslører psykiatriske overgreb. De afdækker den uhellige alliance mellem en farmaceutisk industri, der tjener milliarder af dollars, og psykiatri – som er bygget på aggressive markedsføringsplaner om at sælge medikamenter med giftige bivirkninger – og afslører, hvordan psykiatrisk praksis fortsætter med at skade liv i dag i det amerikanske militær.

Den skjulte fjende
Den skjulte fjende
Psykiatri: Skade og død
Diagnostisk og Statistisk Manual