Det er nyt,
det er dristigt,
det er i gang

Scientology Network

Det er nyt, det er dristigt, det er i gang

Det har været flere år under planlægning, og Kirkens nye tv-station når ud til alle verdenshjørner med et budskab om at hjælpe andre.

Scientology Network gik live, da kontakten blev tændt kl. 20:00 (Eastern Time) den 12. marts 2018, som øjeblikkeligt bød velkommen til en betydningsfuld ny æra, hvorved religionen dissemineres til millioner af mennesker over hele USA og hundreder af millioner af mennesker over hele verden gennem internettet. David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen, bød verden velkommen til netværket med en kraftfuld introduktion under de første minutter i æteren, for at forklare dens mission, for hvad der omdefinerer religiøs broadcasting – fra det tre etager høje atrium i Kirkens storslåede Flag-bygning i dets åndelige hjem i Clearwater, Florida.

”Du har sikkert hørt om Scientology,” sagde David Miscavige. ”Faktisk søger nogen hvert 6. sekund på spørgsmålet ’Hvad er Scientology?’ Der er en masse snak om os, og vi forstår det. Folk er nysgerrige. Tja, vi ønsker at besvare dine spørgsmål, fordi, rent ud sagt, hvad end du har hørt, hvis du ikke har hørt det fra os, kan jeg forsikre dig for, at vi ikke er, hvad du forventer.”

Mr. David Miscavige, Scientology religionens kirkelige leder
Velkommen David Miscavige byder seerne velkommen til lanceringen af Scientology Network fra atriet i Kirkens 21. århundrede Flag-bygning i Clearwater i Florida.

”Scientology er en dynamisk og voksende religion. Og vi vil vise dig det hele.”

David Miscavige, Scientology religionens kirkelige leder

David Miscavige beskrev for publikum, der så med på tv-skærme, computere og mobilenheder i hele verden, formålet med det nye Scientology Network— lad seere se og opleve religionen for dem selv med et friskt syn af genren for religiøs broadcasting. Folk ville se, hvad de aldrig ser i medierne i dag – hvem scientologer er, hvad Scientology er, og hvad Scientology kan gøre – som fortalt af scientologer selv rundt om i verden for første gang på noget netværk. ”Scientology er en dynamisk og voksende religion. Og vi vil vise dig det hele.”

David Miscavige fortsatte: ”Lad mig gøre det helt klart, vi er ikke her for at prædike til dig, for at overbevise dig eller at konvertere dig. Nej, vi vil bare vise dig det. For trods alt er det første princip i Scientology, at: ’Det er kun sandt, hvis det er sandt for dig.’”

Med lanceringen af Scientology Network, som skitseret i denne specielle udgave af tidsskriftet Freedom, åbner Kirken nye grænser i dens globale forsøg på at skabe en bedre verden.

Scientology religionen ekspanderer i et hurtigere og hurtigere tempo. Den tiltrækker nye medlemmer dagligt. Nye kirker bliver bygget rundt om i verden for at give plads til efterspørgslen og for at fungere som centre for dets humanitære missioner, der inkludere dets forsøg på at reducere stofmisbrug og afhængighed, at forbedre indlæring gennem undervisningsprogrammer, at opmuntre til og støtte social retfærdighed og menneskerettigheder, og at undervise i lektionerne som Hubbard fandt afgørende i at skabe forandring.

Som du vil læse i denne specialudgave, har Scientology Kirken nu midlerne til at fortælle sin egen historie ved at vise verden, hvem scientologer er, hvad de gør, og det arbejde de gør for at bidrage til at skabe en avanceret civilisation og et avanceret samfund, ved at udvikle og perfektionere den teknologiske ekspertise bag budskabet. Og det budskab er, og har altid været, at virkeliggøre målet om en verden uden vanvid, uden kriminelle, uden krig – en, som Hubbard forestillede sig, hvor Mennesket er fri til at stige til større højder.

Kirken har været dedikeret i at gøre dette arbejde i mange år, og det har haft en indflydelse. Dens humanitære programmer har nået ud til millioner af mennesker og bragt mulighed og håb. Som verdens yngste større religion, og den eneste i stand til at bringe verden de uforfalskede ord og indsigten fra dens grundlægger, er den nu gået i gang med en større mission: at bringe Scientologys løsninger og Scientology åndelig forståelse til flere millioner mennesker på alle Jordens kontinenter.

Men for mange rundt om i verden er historien om Scientology og dens fordele og indsigt i menneskets åndelighed blevet misforstået og miskarakteriseret, nogle gange med vilje fordrejet. Det er ikke uventet, fordi Kirken har stået over for, hvad alle verdens religioner har stået over for, specielt når de er nye: skepsis, tvivl og kritik. Men nu, da denne nye æra af kommunikation udfolder sig, kan Kirken begynde at fortælle sin egen historie faktisk, rent ud sagt og fuldt ud.

Inside Scientology
Meet a Scientologist
Voices for Humanity
I am a Scientologist
Sandheden om stoffer
Destination: Scientology
L. Ron Hubbard in His Own Voice
Tankens grundbegreber
Vejen til lykke
Scientology netværk over det heleScientology Network er tilgængeligt live og efter efterspørgsel på Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, iPhones, Android TV og tabletter, såvel som online på Scientology.tv.

Scientology hjælper ikke kun folk med at opdage deres egen åndelighed, den ærer også godt arbejde, kreativitet, fantasi, medfølelse og velvilje.

De, der kommer med nysgerrighed om Scientology, opdager, at den repræsenterer noget enestående: dens teknologi er hverken uklar, ej heller diskutabel. Scientologer verden over har gavn af de levende ord fra Kirkens grundlægger, som viede sit liv til at udvikle en gave til menneskeheden – gaven i at forstå en selv, at nå større åndelig bevidsthed, og den vigtige erkendelse af, at Menneskets umistelige menneskerettigheder deles blandt menneskesjæle. Disse har været vigtige trin i religionens kamp for menneskelig og åndelig frihed og afspejles i fortællingerne, som følger, om hvordan og hvorfor Kirken har nået dette historiske øjeblik i tiden.

Fra dens historie og udvikling til dens principper og accepterelse ud igennem hele verden, her er en historie som ingen anden, der nogensinde er blevet fortalt af nogen religion før, med elementer, der både er gamle og moderne. Og den er nu fortalt på den mest moderne måde muligt, ved at få Kirkens egen tv-kanal ud til landene i verden.

Scientology hjælper ikke kun folk med at opdage deres egen åndelighed, den ærer også godt arbejde, kreativitet, fantasi, medfølelse og velvilje. Den når ud til folk rundt omkring i verden for at sprede sit primære budskab: at den største menneskerettighed er retten til at hjælpe. Og det er det overordnede formål, hensigten og dens mission, som dens grundlægger aldrig glemte.

Kirkens medlemmer har udtrykt deres begejstring for at være kommet til dette sted i Kirkens historie, og herfra ser de en lys fremtid. Scientologer ved at Scientology virker for millioner af mennesker. Og gennem dette nye netværk kan seere opdage, hvor alvorligt arbejdet bliver taget af Kirken – arbejde for at opklare de forskellige ruter til fred og lykke, som grundlægger L. Ron Hubbard opdagede, forklarede og kodificerede. Seere vil se, hvordan det positivt påvirker scientologer.

Dette er Kirkens historie, dens vision og virkeliggørelsen af den teknologi, der gjorde det muligt for den at udvikle den slags kommunikation, der skal bruges for at opnå dens mål og dens håb for hele menneskeheden. At høre den sande historie, at lære om de unikke indsigter som Scientology teknologi tilbyder til menneskeheden og at dele med scientologer overalt det budskab om håb, som Kirken har, for at skabe en bedre verden, introducerer nye perspektiver til gamle spørgsmål. Kirken er fast besluttet på at bringe nyt lys til en gammel verden på en dristig, ny måde, og med uangribelige mål på den rute, som dens grundlægger havde forestillet sig, med vejen forude tydeligt markeret af den viden, han havde om den menneskelige tilstand.

50 millioner
Potentielle seere på DIRECTV
Over 120 millioner
Brugere af OTT-udstyr
245 millioner
Internet-brugere i USA

NEDTÆLLINGEN TIL LANCERINGEN

Mens lanceringen af Scientology Network på DIRECTV Kanal 320 havde sine udfordringer, var formålet med rejsen altid klar: at give seerene historien om Scientology inden fra.

Netværkets fuldstændige originale programmering viser scientologer, som de aldrig er blevet set før, der lever hverdagsliv, mens de dedikerer dem selv til at løse livets problemer og hjælpe andre med at gøre det samme. Til forskel fra større tv-kanaler, har kanalen ingen betalte reklamer. Scientology Network er på satellit-tv døgnet rundt og er del af DIRECTVs standard HD-pakke. Med DIRECTV, der i øjeblikket når ud til mere end 20 mio. husstande, er netværkets programmer tilgængelige til mellem 37-50 mio. seere dagligt, bare på amerikansk tv.

”Ved begyndelsen af dette tiår og med alt på plads til storstilet levering var det næste uundgåelige trin global kommunikation,” sagde David Miscavige. ”Hvorfor ikke etablere vores egen tv-station?”

I denne tidsalder, hvor folk får deres programmering fra mange forskellige enheder, gør netværkets ”over-the-top” streamingsfunktioner det muligt for seere at se med på computere, tabletter, internet-tv, mobilenheder og gennem hjemmesider og sociale medier. Kanalen er til rådighed på Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Roku og Scientology.tv og når ud til alle verdenshjørner med internetforbindelse.

Det var Hubbards vision, at historien om religionen, dens anskuelser og udøvelser fra folk, som er blevet hjulpet af den, gøres bredt tilgængelige. Med dens teknologiske midler nu til rådighed i dens Hollywood-studie, er den plan for global kommunikation virkeliggjort.

”Som man siger: Hvis du ikke skriver din egen historie, vil en anden gøre det,” bemærkede David Miscavige ved studiets officielle indvielse i 2016. ”Så nu vil vi skrive vores egen historie, som ingen anden religion har gjort det før.”

Da Hubbard grundlagde Scientology, leverede han først sit budskab i foredrag og bøger. Begge er del af et kæmpe bibliotek af værker, han allerede havde skabt, og som nu er anerkendt af tre Guinness verdensrekorder: Mest udgivne forfatter, Mest oversatte forfatter og Fleste lydbøger offentliggjort af en forfatter. Kirken byggede forlags- og dissemineringsfaciliteter til at gøre hans værker bredt tilgængelige. Men det er klart, tv tilbød noget mere.

”Ved begyndelsen af dette tiår og med alt på plads til storstilet levering var det næste uundgåelige trin global kommunikation,” sagde David Miscavige. ”Hvorfor ikke etablere vores egen tv-station?”

SKÆBNENS FORANDRING

Det mål blev topprioritet, og kort tid efter blev Kirken klar over, at en uafhængig TV-station, KCET, var ved at flytte. Det ældende studie var det længste fortsat kørende film- og tv-studie i Los Angeles.

Det var først efter erhvervelsen, at Kirkens ledere opdagede, at dette historiske studie var det samme, som det, hvor L. Ron Hubbard begyndte sin karriere som manuskriptforfatter.

”Selvom vi ikke nødvendigvis tror på skæbnen,” sagde David Miscavige, ”... Er jeg villig til at tro på den.”

”Kendsgerningen er, at det er en historie, L. Ron Hubbard selv gjorde til en del af Scientology,” sagde David Miscavige – ”at dele den visdom, vi besidder, for at hjælpe andre til at hjælpe sig selv. Vi ved, at mennesket kan blive hjulpet. Og hvad mere er, så ved vi, hvordan man gør det.”

Den vision er nu en realitet.

Scientology Network / det er nyt, det er dristigt, det er i gang