Fra redaktionen

Milepæle

Scientology Network: Det er nyt, det er dristigt, det er i gang.

Hvad du skal til at læse i denne specielle udgave af tidsskriftet Freedom er en historie bag kulisserne, om en begivenhed i Scientology religionens historie, der er som ingen anden før. Den 12. marts 2018 blev en længe ventet og detaljeret planlagt begivenhed i Kirkens årbøger til virkelighed – lanceringen af en ny satellit- og video-streaming tv-kanal – Scientology Network.

For Kirkens medarbejdere og medlemmer markerer denne nye kanal en milepæl i en af Kirkens igangværende missioner – at bringe deres budskab om en bedre verden og et bedre liv til folk over hele verden. Som du vil læse på de kommende sider, gør det nye netværk Scientology tilgængeligt for millioner af husstande i USA såvel som hundreder af millioner af mennesker over hele verden gennem internettet.

Programmeringen for netværket er blevet udviklet fra de unikke studier på Scientology Media Productions, hvor topmoderne udstyr, innovation, kreativitet og en fornemmelse for historie blev forbundet for at skabe oprindeligt indhold om religionen i sig selv – og dens humanitære missioner. Med et friskt synspunkt med hensyn til religiøs broadcasting, byder Scientology Network velkommen til en helt ny æra for genren.

Scientology Network giver også det generelle publikum – på mange måder for første gang – de sande historier om Scientology, fortalt indefra, på måder der opfordrer seerne til at se for sig selv, hvordan Scientology, i dens medfølende omfattelse af alle verdens religioner, er mindre om, hvad der ”tros” på, end hvad den kan gøre for at skabe en mere human, fornuftig, fredfyldt, produktiv og oplyst verden.